YENİ ALBÜM "LİBERTA"

  Yaklaşık iki yıldır üzerinde çalışmış olduğumuz ilk albümümüz "Liberta"'yı bitirmiş bulunuyoruz. 18 parçadan oluşan albüme Almanya / Münih'ten Guerilla System grubundan Exxil ("Yurdumuz Bütün Cihan" ve "Yüreğim Mülteci") ve Londra / Hackney'den Heval Baran ("Yurdumuz Bütün Cihan") feat.leri ile katkı sundular. Bunun dışında bir çok arkadaşımızdan da koro vokal anlamında destek aldık.


  "Liberta" albümü tüm sürecinde amatör ruh ile kotarılmış, bağımsız, müdahalesiz bir albüm. Video klip çekimlerinde, kayıt aşamasında, görsellerin, internet sitesinin ve albüm kapağının tasarımında herhangi bir karşılık beklemeden, teorik ve pratik anlamda bir çok arkadaş desteklerini sundular. Dolayısı ile ortaya çıkan her somut iş kollektiftir ve dayanışma sonucu ortaya çıkmıştır.Albümde ve diğer süreçlerde emeği geçen her arkadaşa teşekkür etmek ve emeklerinin devamını dilemek boynumuzun borcudur. 

  "Mutlu bir hayat, özgür gelecek, şafaktan doğacak yeni insan" için söylediğimiz şarkılarımızdan oluşan albümümüzü "en güçlü olmayanlara ama haklı nedenleri olanlara" adıyoruz.

  Ve diyoruz ki; 

"Şarkılarımız 
Ön safta en önde saldırmalıdır düşmana. 
Bizden önce boyanmalıdır 
Şarkılarımızın yüzü kana..."

LİBERTA!!!


Resime tıklayarak albümü indirebilirsiniz...

 
https://drive.google.com/file/d/0B0nBEFNRYh5fYzdVQVFJb3lsZEE/edit?usp=sharing
 
 
 




Hiç yorum yok: